Om oss

B. Langseth har drevet handelsvirksomhet i Selbu i lang tid. Tett inntil riksvei 705 ligger vår virksomhet lett tilgjengelig.

Både for bygdas innbyggere, for alle hytteturister og alle andre som reiser gjennom Neadalen er B. Langseth det naturlige stoppested.

Her kan du fylle både handlevogn, drivstofftank og mage under «samme tak». Med én stopp dekkes alle behov.

B. Langseth er en velkjent merkevare i Selbu, og vi er opptatt av å være en viktig bidragsyter og aktør i bygda. Vi er med som sponsor for lokale idrettsutøvere og bidrar også på flere måter til positiv aktivitet i bygda.

Våre kunder sier

Vi hadde hørt om dette stedet fra noen som hadde vært der, og vi hadde kjørt fra Røros på vei hjem da vi trengte litt mat. Vi ble svært overrasket over hvor mye og god mat de kunne servere oss. Vi kunne ete så mye vi ville med kaker, desserter og kaffe til. Svært billig var det også. KJEMPEPOPULÆRT sted for hele familien

Inger Johanne Grevskott

Jeg trives absolutt best i denne butikken når det gjelder matvarer i Selbu. Opplever aldri tomme hyller.
Har også en del “småvarer, gaveartikler m.m.”, som jeg også kan finne noe jeg kjøper.
Hyggelig betjening, står alltid til rådighet om en lurer på noe. Og i det hele tatt veldig hjelpsom til å finne varer som en selv ikke vet hvor er. Dessuten bringer de ut varer også, noe jeg har benyttet meg av.

Unni Ingebrigtsen

Dette er vel en av de beste plassene jeg har stått med traileren veldig bra å billig buffet på kroa, stille å rolig plass å sove, elskverdig personale både på kroa og spar butikken. Å til slutt stasjonen er åpen fra 06 til 23.

Harry Magne Halvorsen

Interessert i å jobbe for oss?